ثبت نام

مقدمه ای بر هوش مصنوعی برای نوجوانان

«زیر ۱۸ سال»

 

مقدمه ای بر هوش مصنوعی برای نوجوانان | زیر 18 سال

۱: اهمیت یادگیری هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان

در دنیای پیچیده و پرفناوری امروز، هوش مصنوعی به عنوان یکی از حوزه‌های مهم علمی شناخته می‌شود که تأثیر بسزایی بر زندگی انسان‌ها دارد. یادگیری هوش مصنوعی، به ویژه برای دانش‌آموزان، اهمیت فراوانی دارد و می‌تواند به آن‌ها در طول دوره تحصیلی و حتی در زندگی بعد از تحصیل کمک شایانی کند.

۲: توسعه مهارت‌های فکری

یادگیری هوش مصنوعی به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌های فکری خود را تقویت کرده و بهبود بخشند. این فرایند باعث تقویت تفکر انتقادی، حل مسائل پیچیده، و افزایش خلاقیت در دانش‌آموزان می‌شود. با استفاده از الگوریتم‌ها و مدل‌های هوش مصنوعی، دانش‌آموزان قادر خواهند بود به صورت منطقی فکر کرده و بهبود مسائل را پیدا کنند.

۳: آشنایی با فناوری‌های نوین

با آموزش یادگیری هوش مصنوعی، دانش‌آموزان با فناوری‌های نوین آشنا می‌شوند و مهارت‌های لازم برای استفاده از آن‌ها را پیدا می‌کنند. این امر آن‌ها را برای ورود به بازار کار آماده می‌سازد و امکان پذیرش چالش‌های فناوری در آینده را فراهم می‌کند.

۴: پرورش استعدادهای فناورانه

با یادگیری هوش مصنوعی، دانش‌آموزان فرصت بسیار خوبی برای پرورش استعدادهای فناورانه خود دارند. آن‌ها قادر خواهند بود تا در حل مسائل پیچیده و پروژه‌های نوآورانه، از تکنولوژی هوش مصنوعی بهره ببرند و تجربه‌های ارزشمندی کسب کنند.

۵: افزایش تحولات آموزشی

با استفاده از هوش مصنوعی در آموزش، امکان بهبود فرآیندهای آموزش و یادگیری، تجربه دانش‌آموزان را بهبود داده و به رشد سرعت یادگیری آن‌ها کمک خواهد کرد. به علاوه، با تجربه آموزش هوش مصنوعی، دانش‌آموزان قادر خواهند بود تا به شکل فعال در فرآیند آموزش شرکت کرده و اطلاعات بیشتری جذب کنند.

۶: نتیجه گیری

با توجه به این نکات، مشخص است که یادگیری هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌تواند به آن‌ها در تحولات آینده کمک شایانی کند. این فرصت باعث پرورش نخبگان جدید در حوزه فناوری و علوم کامپیوتر خواهد شد و به توسعه جامعه دانش‌آموزان کمک خواهد کرد.

هوش مصنوعی برای نوجوانان

هدف ما از این دوره:

متاسفانه در کشور ما به حوزه آموزش، خیلی جدی پرداخته نمی­شود و این موضوع در بین دانش آموزان و افراد نوجوان بیش­تر است. همه ما طی سال­های گذشته فهمیدیم که مدارس آن­طور که باید، در رشد و شکوفایی استعداد دانش آموزان نقشی ندارند و اگر یک میانگین بین همه دانش آموزان بگیریم، متوجه می­شویم که همگی با یک سواد خواندن و نوشتن از مدارس فارغ التحصیل می­شوند. سوالی که پیش می­ آید این است که چرا این اتفاق می افتد؟ پاسخ آن ساده ست، به دلیل اینکه ساختار آموزشی مدارس طی ده ­ها ساله که تغییری نکرده و سیستم آموزشی خودش را با روند تکنولوژی و علم به ­روز نکرده است. البته برخی از مدارس غیر دولتی، سرفصل­ های نسبتا جدیدی را در سبد آموزشی خود دارند اما باز هم در قالب همان ساختار آموزشی سنتی این موارد تدریس و ارائه می­ شود که آورده چندانی برای دانش آموزان ندارد. حال سوال این است که باید چیکار کرد؟ یکی از اهداف ما در ویتایک این است که بتوانیم این معضل را حل کنیم و دانش آموزان و نسل نوجوان را برای علم فردا آماده و تربیت کنیم. در این حالت یک دانش آموز که در سن ۱۸ سالگی از مدرسه فارغ التحصیل می­شود، علاوه بر درس­ های مدرسه، آموزش­ ها و سرفصل ­هایی که در دنیای امروز باید یاد بگیرید را واقعا فرا می­گیرد. آموزش­ ها و سرفصل ­هایی نظیر: برنامه ­نویسی، هوش مصنوعی، توسعه فردی و…

سرفصل ها

۱: تعریف هوش مصنوعی و زیرشاخه ها

در گام اول، تعاریف دقیقی از هوش مصنوعی ارائه و از زوایای مختلف آن را بررسی می کنیم. یاد می گیریم که به چه عامل هایی بگوییم هوش مصنوعی و چه عامل هایی را هوش مصنوعی ندانیم. هوش مصنوعی دارای زیر شاخه های زیادی است که در این بخش همه زیر شاخه ها را بررسی و تفاوت های هر کدام را نیز یاد میگیرم. خروجی این فصل این است که دید عمیقی به هوش مصنوعی و بخش های مختلف اش پیدا می کنید.

۲: کاربرد هوش مصنوعی در صنایع مختلف

هوش مصنوعی کاربردهای بسیار زیادی دارد و تقریبا در تمام صنایع و حوزه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این یک مزیت و نقطه قوت بزرگ برای AI است چون می توان به عنوان یک ابزار هوشمند آن را در حوزه های دیگر مورد استفاده قرار داد و باعث بالا بردن بهره وری شد. در این فصل به صورت عمیق با AI آشنا می شویم و با بررسی ده ها مثال از کاربرد هوش مصنوعی در صنایع مختلف، دید وسیع تری نسبت به AI و کاربردهایش کسب میکنیم.

۳: بررسی موقعیت های شغلی در AI

افراد فارغ التحصیل هوش مصنوعی، همگی دارای یک عنوان شغلی نیستند بلکه در هوش مصنوعی بیش از ۱۰ جایگاه شغلی وجود دارد که هر موقعیت شغلی دارای شرح وظایف، مزایا، معایب و چالش های خودش است. در این فصل با تمام موقعیت های شغلی که در AI است آشنا می شویم و هر کدام را به طور مفصل توضیح میدهم. بعد از اتمام این فصل دید بهتری نسبت به هوش مصنوعی از منظر بازار کار و صنعت پیدا می کنید و اگر قصد داشته باشید وارد این حوزه شوید، با آگاهی درست در جهت انتخاب حوزه کاری خود پیش می روید.

۴: بازار کار هوش مصنوعی

قبل از ورود به این حوزه بهتر است با بازار کار و صنعت AI چه در ایران و خارج از ایران آشنا شویم که هدف این فصل نیز آموزش همین مورد است. در این فصل با بازار کار این حوزه جذاب آشنا می شویم، مزایا و معایب آن را بررسی می کنیم، تمایل شرکت ها نسبت به این حوزه و زیر شاخه هایش را بررسی می کنیم، بررسی می کینم که چه حوزه هایی از هوش مصنوعی بیش ترین تقاضا را دارند و شرط استخدام در این زمینه ها چیست.

۵: بررسی استارتاپ های حوزه AI

هدف ما در این فصل، بررسی ردپای هوش مصنوعی در استارتاپ ها و شرکت های داخلی و خارجی است. مباحث آموزش داده شده در این بخش اهمیت بالایی دارند چون شرکت هایی که از هوش مصنوعی در محصولات خودشان استفاده می کنند را شناسایی و آن ها را تحلیل می کنیم. در نتیجه در این بخش کلی ایده جالب و جذاب به ذهنتون میرسه و با کاربرد عملی هوش مصنوعی در صنعت IT ایران نیز آشنا می شوید.

۶: آینده بشر با ظهور هوش مصنوعی

سوال مهمی که ذهن خیلی ها را درگیر خود کرده است این این که آینده بشر با ظهور هوش مصنوعی چه شکلی است؟ توی این فصل مفصل در این مورد صحبت می کنیم و فرصت ها، تهدیدات، چالش ها، مزایا و معایب حضور هوش مصنوعی در کنار انسان در آینده را بررسی و در موردش صحبت می کنیم. در این فصل با روند پیشرفت هوش مصنوعی آشنا می شوید و برای آینده و بکارگیری هوش مصنوعی آماده خواهید شد.

۷: ابزارها و نقشه راه ورود به دنیای AI

جهت ورود به دنیای هوش مصنوعی، ابزارهای زیادی وجود دارند که باید با آن ها آشنا بشید. در این فصل قراره به بررسی ابزارهای مهم این حوزه بپردازیم که این ابزارها عبارت اند از: مدل های هوش مصنوعی مثل چت جی پی تی و ده ها مدل دیگر، زبان های برنامه نویسی هوش مصنوعی، کتابخانه های برنامه نویسی، ریاضیات مورد نیاز، نرم افزارهای کاربردی و… همچنین چندین نقشه را جهت ورود به هر یک از زیرشاخه های هوش مصنوعی آماده میکنیم که هنگام شروع کار، سردرگم نباشید و بتوانید با دید بهتری در این مسیر گام بردارید.

۸: مهارت های تکمیلی جهت پیشرفت در AI

واقعیت داستان این است که صرفا مهارت های سخت (Hard Skills) باعث پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی نمی شوند بلکه یادگیری یک سری مهارت نرم، بکارگیری تجربیات افراد موفق، آشنایی با برنامه های توسعه فردی، چگونگی برندسازی شخصی در حوزه هوش مصنوعی و… باعث می شوند که شما از بقیه افراد یک سر و گردن بالاتر باشید و علاوه بر مباحث فنی، مواردی که واقعا در دنیای بیرون و صنعت باعث رشد افراد شده اند را نیز فرا بگیرید و خودتون رو به این مهارت ها و تکنیک ها مجهز کنید.

هوش مصنوعی برای نوجوانان
مدت زمان دوره:
۱۲ ساعت در قالب ۴ جلسه سه ساعته آنلاین
علی نظری زاده
مدرس دوره:
علی نظری زاده: بنیان گذار ویتایک |witaik ، مدرس، برنامه نویس و پژوهشگر AI

بعد از اتمام دوره

تا قبل از آشنایی با این دوره، تصور و تعریفی که از هوش مصنوعی داشته اید سطحی و در حد تعریفی بوده که توی رسانه ها و شبکه های اجتماعی شنیده اید ولی بعد از گذراندن این دوره، داستان کاملا فرق می کند. بعد از اتمام این دوره شما:

۱. دید خیلی خوبی نسبت به هوش مصنوعی پیدا می کنید و کامل براتون جا میفته که هوش مصنوعی چیه و چجوری مسائل پیچیده رو حل میکنه.

۲. میفهمید که هوش مصنوعی رو چه جاهایی استفاده می کنند، توی چه صنعت هایی بیشترین استفاده رو داره و همه این موارد رو با مثال های واقعی یاد می گیرید.

۳. با انواع جایگاه های شغلی که توی هوش مصنوعی هست و میتونید توی یکی از اون ها وارد بازار کار بشید آشنا میشید. یعنی دیگه سردرگم نیستید که چجوری باید توی این حوزه کار پیدا کنید یا با چه تخصصی وارد بازار کار بشید چون همه اینا رو توی این دوره یاد می گیرید.

۴. دید خوبی نسبت به بازار کار هوش مصنوعی توی ایران و جهان پیدا می کنید و متوجه میشید چه فرصت هایی توی صنعت هست، چه صنایعی بیشتر از هوش مصنوعی استفاده می کنند و آینده به چه سمتی میره. همه این موارد رو با مثال های واقعی یاد میگیرید.

۵. دیگه برای شروع یادگیری هوش مصنوعی سردرگم نیستید که از کجا شروع کنید چون ما نقشه راه و ابزارهایی که شما رو توی این حوزه متخصص کند رو بهتون یاد دادیم و خیلی ساده بدون آزمون و خطا، میتونید حوزه کاری خودتون رو انتخاب کنید، نقشه راه یادگیری رو از ما بگیرید و کار رو شروع کنید.

۶. افرادی که به موفقیت های بالایی دست پیدا می کنند، چند بعدی هستند و به جز تخصصی که دارند، مهارت های کلیدی رو یاد میگیرند که بتونند توی زندگی و حوزه کاری خودشون استفاده کنند تا به اهداف شون برسند. بعد از اتمام دوره، مهارت هایی مثل پیدا کردن شغل، دستیابی و ارتباط برقرار کردن با افراد فعال حوزه کاری هوش مصنوعی، نحوه گرفتن پروژه، چگونگی برند سازی شخصی یا پرسونال برندیگ در این حوزه و … همگی رو به صورت عملی بهت یاد میدیم و میتونید به عنوان فردی فعال توی این حوزه گام بردارید. همه این موارد رو به صوت عملی و با مثال یاد میگرید.

مزایای ویژه دوره

۱. با مدرس دوره در ارتباط هستید و توی آینده هرجا سوال یا مشاوره خواستید، میتونید مستقیم از خودش بپرسید.

۲. با افراد دیگه ای که توی دوره شرکت می کنند آشنا میشید، باهم به صورت گروهی پروژه ها و تمرین ها رو انجام میدید که باعث یادگیری بهتر میشه و کلی دوست جدید تو حوزه کاری خودتون پیدا میکنید که میتونید توی آینده باهاشون کار مشترک انجام بدید.

۳. مدرک شرکت در دوره رو هم دریافت میکنید که مهر تاییدی میشه بر توانایی های شما در زمینه هوش مصنوعی.

۴. تخفیفات ویژه جهت شرکت توی دوره های بعدی رو دریافت می کنید و به صورت رایگان میتونید توی وبینارهایی که در آینده برگزار میشه شرکت کنید. در ضمن عضو جامعه ویتایک هم میشید یعنی “ویتایکی” میشید.

چجوری در این دوره شرکت کنم؟

اگر تصمیم گرفتید توی این دوره شرکت کنید یا سوالات و ابهاماتی قبل از شرکت دارید، میتونید به شماره زیر یک پیامک بفرستید که در اولین فرصت باهاتون تماس گرفته میشه و توضیحات مفصلی بهتون داده میشه. یا به صورت مستقیم توی هر ساعتی از شبانه روز که باشه تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید.
یعنی قبل از اینکه هزینه پرداخت کنید، یه  جلسه و مشاوره رایگان با مدرس دوره دارید و بعد از توجیه و پاسخ دادن به همه سوالاتتون، حالا با خیال راحت میتونید شرکت کنید و از آموزش ها و ادامه کار لذت ببرید.

شماره تماس:
۰۹۳۳۱۳۶۷۲۳۳
شماره تماس:
۰۹۱۸۵۵۳۴۳۳۳

(01) دیدگاه

  1. آواتار کاربر
    علی
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۳

    سلام، عالیه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

#iguru_infobox_664aee8d7f89b .infobox_icon { color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d7f89b .infobox_wrapper:hover .infobox_icon { color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d7f89b .infobox_wrapper { background-color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d7f89b:hover .infobox_wrapper { background-color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d7f89b .infobox_wrapper { margin-bottom: 20px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important; }#iguru_infobox_664aee8d7f9be .infobox_icon { color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d7f9be .infobox_wrapper:hover .infobox_icon { color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d7f9be .infobox_wrapper { background-color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d7f9be:hover .infobox_wrapper { background-color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d7f9be .infobox_wrapper { padding-top: 10px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_icon { color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_wrapper:hover .infobox_icon { color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_button { color: #0f0000; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_button:hover { color: #2c2c2c; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_wrapper { background-color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d803a0:hover .infobox_wrapper { background-color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d803a0 .infobox_wrapper { margin-bottom: 20px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_icon { color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_wrapper:hover .infobox_icon { color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_button { color: #0f0000; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_button:hover { color: #2c2c2c; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_wrapper { background-color: #ffffff; }#iguru_infobox_664aee8d80553:hover .infobox_wrapper { background-color: #fbb03b; }#iguru_infobox_664aee8d80553 .infobox_wrapper { margin-bottom: 20px !important;padding-top: 10px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important; }